5 TIPP, HOGY A BŐRÖD TEXTÚRÁJA SZEBB LEGYEN

Egyenetlen a bőröd textúrája, érzete?

Bár bizonyos textúrák természetesek, a dudoros, érdes, hámló bőrfoltok kezelése komoly feladatot jelenthet. Ha szeretnéd, hogy bőröd sima, rugalmas legyen, van remény. Ezek a problémák sokunknál jelentkeznek, és néhány apró módosítás a bőrápolási programodban óriási változást hozhat.

Íme néhány trükk a simább, tisztább bőrért:

ÉTKEZZ EGÉSZSÉGESEBBEN

Mivel az epidermisz a tested legnagyobb szerve, a józan ész is azt diktálja, hogy a testen belüli egyensúlyhiány meglátszik a bőr felszínén. A megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és egyéb tápanyagok bevitele, valamint az egészséges bél-mikrobiom fenntartása segít abban, hogy a bőröd megkapja a támogatást a napi élettani folyamatokhoz, beleértve a sejtek cserélődését, mely a bőr veleszületett hámlási folyamata.

A vitamindús napi táplálkozáshoz a Hush & Hush PlantYourDay Protein Powder növényi eredetű formula kiváló forrás, amely elősegíti a bélrendszer jobb egyensúlyát és az egészséges arcszínt.

VÁLASZD A GYENGÉD HÁMLASZTÁST

A bőr textúrája gyakran a nedvességhiány, az öregedés vagy a környezeti tényezők miatt lerakódott bőrsejtek felhalmozódásának eredménye. Az elhalt hámsejtek felgyülemlését legegyszerűbben úgy akadályozhatod meg, ha olyan gyengéd termékkel tisztítod az arcodat, mint az Ormedic Balancing Gel Polish az Image Skincare-től.

Az ilyen termékek célja az, hogy eltávolítsák a szennyeződést és az elhalt hámréteget, így a bőr még ragyogóbb lehet. De a hámlasztással légy óvatos, mert ha túlzásba viszed, az irritálhatja vagy károsíthatja a bőrt. Szakértők szerint hetente pár alkalom épp elég.

HIDRATÁLJ, HIDRATÁLJ, HIDRATÁLJ

A kiegyensúlyozott étrend mellett az elegendő vízfogyasztás is fontos az emésztés elősegítéséhez és a szervezet fontos funkcióinak ellátásához. A megfelelően hidratált bőr gyorsabban regenerálódik és fiatalodik.

A legjobb eredményhez ne csak belülről, de kívülről is hidratálj. Az olyan vízalapú szérumok, mint az Image Skincare Ageless Total Pure Hyaluronic Filler igen jótékonyak a bőr hidratálására és elősegítik a nedvesség bőrben tartását is.

A belső hidratálást olyan étrend-kiegészítőkkel érheted el, mint a Hush & Hush  SkinCapsule Hydrate+. Ez a vegán kiegészítő segít kisimítani a durva arcbőrt azáltal, hogy belülről kifelé hidratál.

VÁLASZD A MEGFELELŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKET

Lehet a tiszta arcbőrt is támogatni étrend-kiegészítővel? Hát persze! Csak az egészséges bőrhöz szükséges megfelelő formulát kell megtalálnod. Az olyan tápanyagok, mint az A-vitamin, a cink és a szelén, erősen lépnek fel a pattanások elleni küzdelemben. A kurkuma, a pitypanggyökér, a ginzeng és az Echinacea a szervezetben és a bőrben fellépő gyulladások kezelésében nyújtanak segítséget.

A pattanások kezelésére szolgáló, és a bőr egyensúlyát segítő sokoldalú étrend-kiegészítőként a Hush & Hush SkinCapsule CLEAR+ tartalmazza az összes pattantásokat gátló gyógynövénykivonatot, amelyre a bőrnek szüksége van, valamint egy innovatív bőrtisztító komplexet is, amely csökkenti a bőrpírt, a gyulladást és az irritációt.

ÁLLJ ELLEN A KÍSÉRTÉSNEK ÉS NE NYOMKODD KI A MITESSZEREIDET

Amikor a csúnya pattanások megjelennek, nehéz megállni, hogy ne nyomd őket ki azonnal. Vésd észbe, hogy ezzel csak rontasz a helyzeten. A nyomkodással elterjedhetnek a baktériumok, károsodhat a bőröd vagy hegek is visszamaradhatnak.

Próbálj gyengédebb módszert és hagyd a bőrödet gyógyulni. Ha türelmes vagy, és csak gyengéd, hidratáló termékeket használsz, azzal támogatod a bőr regenerálódási folyamatait, és valószínűleg sokkal jobb eredményt fogsz elérni.