A TISZTA KLINIKAI VITAMINOK TÉNYLEG LÉTEZNEK

Amikor arról beszélünk, hogy mi kerül a testünkbe, azt akarjuk, hogy az anyagok a lehető legtisztábbak és természetesek legyenek.

 

Az étrendnek is tiszta, egészséges ételekből kell állnia, csakúgy, mint az étrendkiegészítőknek – főleg azért, mert napi szinten fogyasztod őket.

 

Elegünk lett a töltőanyagokkal, szintetikus és egyéb felesleges anyagokkal teli termékekből, és úgy döntöttünk, hogy minden egyes Hush & Hush formulát tiszta összetevőkből készítjük. Minden egyes Hush & Hush formula szívét az ún. Clean Clinical Vitamins® (tiszta klinikai vitaminok) képezik, a lehető legtisztább elérhető vitaminokból készülő speciális vitaminok.

 

Annak érdekében, hogy csatlakozzunk a világot viharként átsöprő „tiszta” mozgalomhoz, létrehoztuk a Clean Clinical Vitamins®-t, az első ilyen jellegű vitaminokat, amelyek sehol másutt nem találhatók meg. Ami a mi vitaminpanelünket megkülönbözteti másoktól, az az, hogy egészséges, természetes eredetű vitaminok szabadalmaztatott keveréke, amelyek mentesek a szintetikus töltőanyagoktól, mesterséges aroma- vagy színezőanyagoktól, adalékanyagoktól és felesleges vegyszerektől, és a lehető legtisztább összetevőket tartalmazzák.

 

Éppolyan tiszták, mint az anyatermészet maga.