ÚJ TANULMÁNY SZERINT A HUSH & HUSH DEEPLYROOTED DRASZTIKUSAN SERKENTI A HAJ NÖVEKEDÉSÉT

Egy új, prospektív multi-centeres klinikai vizsgálat, amelyet Dr. Pirko Maguiña plasztikai sebész folytatott, bebizonyította, hogy a DeeplyRooted, ennek a holisztikus haj- és fejbőr egészség étrendkiegészítőnek a hatására új hajszálak növekednek.

 

A hajhullás, vagy más néven allopécia, a férfiak és nők több mint 50%-át érinti 50 éves koráig. Bár nem életveszélyes állapot, a hajhullás drasztikusan befolyásolja az önképet és az életminőséget. Mivel a bőr (a fejbőr, mely a hajszálakat rögzíti) a belső egészség és wellness indikátora, a haj növekedési mintázatának, valamint magának a fejbőrnek a változása felfedhet belső egyensúlyhiányt vagy valamilyen tápanyaghiányt is.

 

Különféle hajhullás létezik, és a nőknél az allopécia leggyakoribb formája a női mintázatú hajritkulás. Érdemes korai szakaszban diagnosztizálni és megkezdeni a kezelést, mivel a kezelés sokkal hatékonyabbak a hajhullás megelőzésére, mint az újranövekedés serkentésére. A diagnózis megerősíthető a páciens kórtörténetének áttekintésével és egy fizikai vizsgálattal.

 

A piacon kettő, az FDA által az allopécia kezelésre jóváhagyott szer érhető el, ezek a minoxidil és a finaszterid. Bár hatékonyak, mellékhatásokat okozhatnak.